• slider
    GRAPHENSTONE SHOWROOM
  • home_slider2
    GRAPHENSTONE SHOWROOM
  • home_slider3

Graphenstone opent nieuwe showroom voor professionals.

Een ontmoetingsplek waar alle klanten een volledig gepersonaliseerd advies krijgen, waar ze alle Graphenstone stalen kunnen voelen en zien in overzichtelijke displays.

Bij Graphenstone begrijpen we het steeds grotere belang van duurzaamheid, ecologie, veelzijdigheid en moderne vormgeving van het ontwerpen van nieuwe projecten bij grote projectontwikkelaars. Ook begrijpen we de specifieke behoefte en wensen van de gebruikers voor het realiseren van de beste kwaliteit. We zijn ons ervan bewust dat de uitvraag steeds belangrijker wordt om aan de eisen van alle professionele klanten te kunnen voldoen.Voor alle uitdagingen van zowel nieuwbouw, vernieuwbouw, transformatie als renovatie projecten, in Spanje en de rest van Europa, hebben we de juiste oplossing.

De showroom in het hoofdkantoor van Graphenstone in Spanje, biedt alle klanten persoonlijk advies en aandacht voor zijn specifieke wensen of het nu duurzaamheid, techniek of vormgeving betreft. Het daagt ons uit om het beste resulaat te bereiken met de grote productvoordelen die we bieden. Het zijn de meest geavanceerde ecologische en duurzame verfproducten op de markt.

Ontworpen voor milieu, circulaire economie
en energiebesparing

Graphenstone is het meest geavanceerde systeem in ecologische en natuurlijke verfproducten© Copyright 2017 IEdiSA, SA by CREATIVIDART