• slider
    AMBIENTPRO+
    Premium
Eigenschappen

AMBIENTPRO+ PREMIUM

FOTOKATALYTISCHE VERF MET GRAFEEN.

Dubbel decontamineerbaar effect. Fotokatalytische werking met MiNOx-effect. Absorbeert CO2 en neutraliseert schadelijke gassen en geuren.Het bevat grafeen en is geschikt voor binnen en buiten. Het zet organische schadelijke stoffen om in onschadelijke anorganische gassen door middel van licht, bij zowel daglicht als kunstlicht. De titanium-oxide deeltjes vormen de fotokatalytische component. Ideaal voor gebouwen in steden en sterk vervuilde gebieden. Het vermindert geuren van dieren, tabak, etc.. Speciaal ontwikkeld voor historische gevels in stadscentra en gebieden met veel tunnels en parkeergarages. Ook zeer geschikt voor binnenschilderwerk in restaurants, hotels, kinderdagverblijven, veterinaire klinieken etc. Voldoet aan WELL, BREEAM en LEED.

Fotokatalytische werking met MiNOx-e ect: neutraliseert NOx, VOCs, CO, SOx en formaldehyde gassen. Actief lichtbereik van zichtbaar en UV-licht van (10-750 nm). Voor binnen en buiten. Meer dan 98% witheid. Uitstekende dekking.
Absorbeert CO2 (4,8 kg/emmer).
Bevat hoogwaardige kalk en wapening van grafeen.
Bestand tegen bacteriën, schimmels en insecten.
Damp open. Geen condensatie.
Schrobvast.
Slijtvast en lange levensduur.
Buitengewone hechting. Elastisch.
Geen haarscheuren.
Geen emissie van VOCs en formaldehyde.
Voor kleur: raadpleeg de fabriek.


De hoge kwaliteitsstandaard van Graphenstone producten is het resultaat Van hard werken. We zijn ons bewust dat voor een continue groei en ontwikkeling we onze krachten moeten bundelen, daarom is Graphenstone aangesloten bij de AIF ( Associación Ibérica de Fotocatálisis ), de Spaanse fotokatalytische associatie en de HC Hospitallaria Consulting Group.

                        


De AIF heeft als doel om alle producenten van fotokatalytische bouwmaterialen gezamenlijk te implementeren in het concept van of ‘LA ISLA FOTOCATALÍTICA’ (het fotokatalytische eiland) in vervuilde steden. Anderzijds is HC Hospitalaria Consulting Group een associatie die op zoek zijn naar industriële en zakelijke producten ten behoeve van de zorgsector, en tevens van publieke en private ondernemingen


Product:
PROSHIELD PREMIUM

zie ook: PROSHIELD PREMIUM